Jeugd

Zelf komen boulderen

Iedereen vanaf 6 jaar en ouder mag bij ons komen klimmen. Jongere kinderen zijn alleen welkom in de horeca of in onze kinderhal.

Bij kinderen van 6 t/m 11 jaar moet er een volwassen begeleider toezicht houden. Het is natuurlijk het leukst als die zelf ook mee klimt. Eén volwassene mag maximaal twee kinderen van 6 t/m 11 jaar begeleiden.

Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig boulderen. Maar iedereen tot 18 jaar moet een ouder/begeleider meenemen wanneer zij zich verplicht registreren bij het eerste bezoek. Wanneer de ouder/begeleider akkoord is gegaan, kunnen kinderen vanaf 12 voortaan zelfstandig langskomen.

Wil je met een grote (vanaf 6 of meer kinderen) komen? Neem dan even contact op via info@boulderhalzuidhaven.nl. Begeleiding van een instructeur is hierbij namelijk verplicht.

Boulderen is ook een leuke activiteit met kinderen! Kijk hier voor meer informatie en boek gemakkelijk een clinic via onze boekingspagina!

 

Klautereiland

2 t/m 5 jaar
Kom snel langs voor een leuke middag klimmen, klauteren en spelen. Klautereiland is een aparte hal in Zuidhaven met kindvriendelijke boulders en een klimblok met tunnel en glijbaan. De boulderwanden zijn lager, waardoor ze geschikt zijn voor een jonger publiek. Zo kunnen kinderen al vanaf 2 jaar terecht. Ook in Klautereiland geldt dat een kind altijd begeleid moet worden door een volwassene. 

Regels Klautereiland 

Jonger dan 2 jaar
Kinderen onder de 2 zijn van harte welkom om kosteloos van de grote en uitgebreide speelhoek gebruik te maken, maar mogen in verband met de veiligheid (nog) niet klimmen of op de valmatten. Gelukkig is er genoeg speelgoed om iedereen een leuke middag te geven. Verder is er een gezellige zithoek waar ouders van een kopje koffie kunnen genieten.

 

Jeugdtraining

Kinderen die boulderen leuk vinden en graag beter willen worden, zijn welkom bij onze jeugdgroepen. Meedoen met de jeugdtraining kan vanaf 6 jaar. Hieronder vind je een overzicht van alle groepen en de trainingsmomenten.

Koala's
Leeftijd: 6 t/m 7 jaar
Wanneer: woensdag 15:00 - 16:00 uur & zaterdag 09:00 - 10:00 uur

Kangoeroes
Leeftijd: 8 t/m 9 jaar
Wanneer: woensdag 16:30 - 18:00 uur & zaterdag 10:30 - 12:00 uur

Kroko's
Leeftijd: 10 t/m 12 jaar
Wanneer: maandag 16:30 - 18:00 uur & vrijdag 16:30 - 18:00 uur

Dingo's
Leeftijd: 13 jaar en ouder
Wanneer: maandag 18:30 - 20:00 uur & vrijdag 18:30 - 20:00 uur

Wil je de training een keer proberen? Meld je dan aan voor een proefles door een mailtje te sturen naar: info@boulderhalzuidhaven.nl. Een proefles kost € 10,80.

 

Hier vind je een overzicht van de prijzen van de jeugdtraining >

 

jeugdtraining