Groepen

Boulderen is sociaal en laagdrempelig en daardoor bij uitstek geschikt voor een sportief vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag.

Sportclinic Jeugd

Op zoek naar een sportieve dag met kinderen? Kom langs bij Zuidhaven! Na een korte uitleg kunnen de kinderen klimmen onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur boulderplezier hangen de slingers en staat limonade met chips klaar om de activiteit gezellig af te sluiten. De minimumleeftijd is 8 jaar en minimaal 6 kinderen.

De kosten zijn €22,- per kind. per kind. Sportclinics Jeugd zijn alleen op vaste tijden mogelijk. De kinderen gaan een uur boulderen en dan is er een half uur tijd voor limonade en chips aan tafel. Daarna kan er niet meer geboulderd worden.

Boek de clinic gemakkelijk via dit boekingsformulier.

Sportclinic Jeugd boeken >

Kinderfeestje boulderhal Zuidhaven

Volwassenen

Daag je collega's, vrienden of familie uit voor een leuke bouldersessie onder begeleiding van onze trainers. Voor extra gezelligheid combineer je het klimmen met een borrel, lunch of diner. We hebben een knusse bar met lekkere koffie en een uitgebreid aanbod aan frisdrank en speciaalbier.

Prijzen

Boulderen onder begeleiding van onze trainers kan gedurende een uur of anderhalf uur. Hiervoor hanteren we de volgende tarieven per trainer:

Per uur: €65
Per anderhalf uur: €97,50

Daarnaast rekenen we de reguliere entree per persoon:

25 jaar en ouder: €14
18 t/m 24 jaar: €12,90
6 t/m 17 jaar: €10,80

Kleine groepen volwassenen (tot maximaal 15 personen) kunnen in overleg ook zonder begeleiding bij ons terecht. Reserveren is alsnog gewenst. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is natuurlijk leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.

Voor aanvragen kan je een mail sturen naar info@boulderhalzuidhaven.nl.

Volwassenen Zuidhaven

Gymles en uitjes voor scholen

Zuidhaven biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Andere groepen zoals scouting of sportclubs kunnen ook komen boulderen. Er is veel mogelijk!

Neem contact op via info@boulderhalzuidhaven.nl

Boulderen is laagdrempelig: leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

 

Scholen boulderen Zuidhaven

Zakelijk

Een teammeeting, workshop of bedrijfsuitje: Zuidhaven is perfect voor jouw zakelijke afspraken. Kom tot nieuwe ideeën in deze unieke en creatieve omgeving en combineer je vergadering met een sportieve bouldersessie of gezellige borrel.

Onze sfeervolle vergaderzaal biedt plaats aan 16 mensen en beschikt over een beamer en whiteboard. Op rustige momenten (doordeweek overdag) is de huiskamer ook beschikbaar voor creatieve overleggen of netwerkmomenten. Neem plaats aan de grote tafel of plof neer op de bank met een verse kop koffie.

Mail ons op info@boulderhalzuidhaven.nl voor een vrijblijvende offerte of om direct te reserveren.

 

Zakelijk Zuidhaven

Escaperoom

Time Labs is een bedrijf dat zich gevestigd heeft in Boulderhal Zuidhaven. Het mysterieuze onderzoek dat ze daar uitvoeren blijft onder de radar, maar ze zijn altijd op zoek naar stagiairs! Durf jij met je team naar binnen te gaan? Boeken kan via www.adventurescape.nl

Timescape en The Spear of Destiny zijn beide escaperooms van Adventurescape.

 

Escaperoom Adventurescape