Cursussen

Net begonnen met boulderen of al jaren moeite met een specifieke techniek? Onze instructeurs helpen je graag op weg.

We bieden in 3 wekelijkse cycli de cursus Basis Techniek aan, vanaf instapniveau tot Mint/Paars. Daarnaast bieden we de Techniek+ cursus aan, voor iedereen die al comfortabel is in Zwart/Blauw en graag een stapje verder zet en meer bewust wordt van bewegen en klimtechniek.
Ook is er een wekelijks doorlopende Trainingsgroep. Deze groep is bedoeld voor klimmers die Mint/Groen comfortabel klimmen.

Heb je geen zin in wekelijkse lessen, maar vind je het wel leuk om eens met een trainer te klimmen? Doe dan mee met onze workshops of maandelijkse Social Night.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de cursussen en schrijf je in!

Deze cursussen zijn bedoeld voor volwassenen. Voor meer informatie over jeugdtraining klik je hier.

Boulderen 101

Leer de basis van boulderen en ontmoet andere beginners
 Beginners
 1 lessen x 90 minuten 
 Max 10 deelnemers
  €7,50

Leer in één avond alle basisbeginselen van het boulderen. Hoe moet je beginnen? Waar kun je op letten? En: hoe hou je het veilig?

We doen een warming-up en geven je een korte introductie in wat technieken. Maar we gaan vooral veel samen klimmen en uitproberen. Deze avond is bedoeld voor degenen die nog nooit of nog maar een paar keer hebben geboulderd. Het is een mooie gelegenheid om andere beginners te leren kennen. Samen ga je snel vooruit!

Let op: entree is niet inbegrepen bij de prijs, dus als je (nog) geen abonnement hebt komt de entree er nog bij. Deze kun je bij binnenkomst betalen aan de bar.

Inschrijven Boulderen 101

Proefles Wekelijkse Training

Elke week met een vaste groep trainen en werken aan klimtechnieken onder begeleiding van twee trainers.
 Vanaf 5c - comfortabel in mint
 1 lessen x 90 minuten 
 Max 2 deelnemers
  €10

Boulder je al een tijdje en lukt het maar niet om je project te klimmen? Of heb je vooral behoefte aan een vaste groep mensen om gemotiveerd te blijven? Dan is deze training misschien iets voor jou! Trainers Lukas en Thijs hebben een doorlopend trainingsplan opgezet waarin elke week een klimtechniek wordt behandeld. Door wekelijks samen te komen wordt het trainen niet alleen leuker maar ook een stuk efficiënter.

De trainingen zijn elke donderdagavond van 20.00 tot 21.30. Om effectief te zijn verwachten we dat de deelnemers op zijn minst 10 weken aanwezig zullen zijn bij de training. Deze training is uitsluitend voor volwassenen.

Inschrijven

Wil je de training een keer proberen? Meld je dan aan voor een proefles via onderstaand formulier. De kosten voor een proefles is €10,- exclusief entree.

Ben je al overtuigd om wekelijks mee toe doen? De kosten voor deze wekelijkse training is €30,- per maand extra bovenop je huidige abonnement, wij zetten je abonnement dan om naar een trainingsabonnement. Heb je nog geen abonnement? Dan kan je het trainingsabonnement direct bij ons afsluiten. Stuur voor beide gevallen een mail naar info@boulderhalzuidhaven.nl. 

Inschrijven Proefles Wekelijkse Training

Basis Techniek

In deze cursus leer je met techniek de boulderproblemen op te lossen en zo je niveau te verbeteren.
 Niveau 4 t/m 5c
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €60

Wil je beginnen met boulderen of ben je net begonnen? Heb je net dat beetje extra techniek nodig om een niveautje harder te kunnen klimmen? Dan is deze cursus perfect voor jou.
In de cursus Basis Techniek leer je met techniek boulderproblemen op te lossen en een niveautje verder te komen. Zo wordt er veel aandacht besteed aan hoe te bewegen, voetplaatsing en positionering.

De cursussen starten op elke eerste maandag en dinsdag van de maand. De cursus betreft drie lessen op opeenvolgende maandagen en dinsdagen van 20.00 – 22.00 uur. De kosten zijn €60,- exclusief entree.

Let op! Het is niet mogelijk om af te wijken van de genoemde cursusdata binnen een reeks.

Inschrijven

Je kunt je direct voor de cursus inschrijven en betalen. De les gaat door bij minimaal 4 deelnemers, we informeren je hierover per mail in de week voorafgaand aan de eerste les. Bevestigingsmails belanden vaak in de spambox dus houd deze in de gaten!

Cursus vol of liever een andere dag? https://www.boulderhalenergiehaven.nl/cursussen/  

Inschrijven Basis Techniek